ADK

ADK - Adimex & Kondev е
директен вносител на групите:

  • continental
  • mitas
  • bidgestone
  • btk

Контакти

Административен офис - София
Адрес: ул. "Каменоделска" 4
тел: 02/9367643
тел: 0887 223909
е-mail: adk@adk.bg
URL: adk.bg

АДК прави доставки с куриер или със собствен транспорт в цялата страна.

АДК разполага на склад с всички размери и модификации на гуми за леки автомобили (зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми), гуми за товарни автомобили (всесезонни и зимни камионни гуми), гуми за бусове (зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми) и джипови гуми (зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми).

АДК предлага богата гама и най-добри цени за селскостопански гуми и гуми за ремаркета, гуми за комбайн и тракторни гуми, гуми за пътностроителни и специални машини, мото гуми, гуми за АТВ, гуми за картинг, всякакви индустриални и агро гуми и др. АДК е директен вносител на гуми от марките – Continental, Bridgestone, Firestone, Barum, Seiberling, Dayton, BKT, Mitas, Kabat, General Tire и др. 

Център за гуми в София:
Адрес: ул. "Каменоделска" 4
тел: 02/9367643
тел/факс: 02/9366744
GSM: 0887 223909  
е-mail: sklad_sofia@adk.bg
Склад и сервиз в Бургас:
Адрес: ул."Спортна" №5, склад  гуми, паркинга на товарните таксита (с/у входа на стадион Черноморец)
тел/факс: 056/810914
GSM: 0887 494522
е-mail: sklad_bourgas@adk.bg
Търговски център в с. Бутан - Козлодуй:
тел/факс: 09168/2254
GSM: 0887 494252
е-mail: sklad_butan@adk.bg
България Вече Може Да Играе Book of Ra 6 Безплатно! Book of Ra 6 е тук и вече имате шанс да я играете напълно безплатно. Насладете се на една от най-добрите игри в тази серия! Не Пропускайте да Играете Book of Ra 6 Разбира се, популярен франчайз като Book of Ra има доста различни игри. Някои играчи предпочитат да си ходят с по-старите заглавия, което не е укоримо. Но, за да имате наистина страхотно преживяване, ние препоръчваме определено да пробвате Book of Ra 6 на уеб страницата https://book-of-ra-free.com/bg/, която е една от най-новите добавки в серията. Играта е технически различна от класическата версия и има 6 барабана и 10 печеливши линии. Тази игра ще ви позволи да се насладите на любимата си онлайн ротативка в леко по-различна обстановка. Разбира се, отново ще се върнете към древен Египет, но там ще ви чакат по-добри графики, повече възможности за печалба и доста други интересни черта, които са ловко вплетени в продукта. Тази игра определено си заслужава, но днес имате възможност да я пробвате съвсем безплатно и без ви се налага да правите нещо специфично, за да отключите всичките тези възможности за печалба. Звучи добре, нали? И си е така. Но, за да постигнете пълния си потенциал като играч ви препоръчваме да пробвате тези безплатни версии, които ще ви дадат много добра идея какво точно да очаквате и как ви облагодетелства. Book of Ra 6 ли? Звучи много добре! И си е така. Book of Ra 6 определено е една от по-добрите игри на пазарата. В тази игра ще намерите невероятно приключение, което ви позволява да се насладите на древен Египет с цялата му очарователност и пълнота, а и да измерите собствените си настроения към заглавието. С помощта на демо версията, която е напълно безплатна впрочем, ще успеете да изследвате тайните на пирамидите и да откриете съкровища, с каквито само най-дръзките изследователи могат да се похвалят. И така, тъй като и ние обичаме тази игра, днес искаме да ви предоставим възможност да я играете безплатно. Book of Ra 6 определено е истинско бижу и ще ви се отблагодари добре. Преди да си пробваме късмета обаче, според нас ще бъде разумно да пробвате демо версията. Демото ще ви даде добри познания за играта и как да залагате, кога да ползвате специалните умения и още неща, които наистина са полезни!
What is https://vipgirlsistanbul.com ? This is first of all something that will help any man to relax after a hard day at work and feel truly happy!
In a difficult period, you do not need to think about work. After all, there is mostbet India . Its quality speaks for itself.
If you want a big body then take a look at Pumpers Steroids Store . Best for the best.