ADK

ADK - Adimex & Kondev е
директен вносител на групите:

  • continental
  • mitas
  • bidgestone
  • btk

ОБЩО УСЛОВИЯ

Използвайки този сайт, Вие приемате нашите Общи Условия и Политика за Поверителност! ADK.BG използва бисквитки за по-добро функциониране на сайта. Запознайте се с Политиката ни за Поверителност и Защита на Личните Данни (неизменна част от Общите Условия).

ADK.BG е сайт на АДИМЕКС И КОНДЕВ ООД (BG831170649) с адрес на управление: 1202 София, ул. Каменоделска 4.

Настоящите Общи Условия уреждат взаимоотношенията между нас, като търговец, и потребителите.

Общите Условия са публикувани на видно място и са достъпни за всеки потребител.


Цени


Цените в сайта са с включен ДДС. Имаме право по всяко време и без предупреждение да правим промени по цените. Нашите клиенти са длъжни да заплатят поръчаните продукти по цените, валидни в момента на поръчката, както и разходите по доставка.


Начин на плащане


Заплащането при поръчка за доставка, се извършва в брой, по баков път (срещу издадена проформа) или чрез наложен платеж, при получаване на пратката. Клиентите имат право на преглед, преди да платят и да се откажат от покупката. Поръчаните продукти могат да се закупят и от нашите магазини в София, Бургас или с.Бутан, като се заплатят в брой или на ПОС терминал.


Поръчка


Поръчки се приемат денонощно на adk@adk.bg или на тел.0887223909 - в делнични дни от 9:00 до 18:00 и Събота от 9:30 до 14:00 ч.


Право на Връщане


Всички продукти, закупени от нас, могат да бъдат върнати до 14 дни от датата на покупка или доставка. Връщането е възможно, ако стоките са здрави, не са използвани и опаковките и етикетите са в отлично състояние, без наранявания. Ние ще Ви възстановим парите. Разходите по доставка за връщане на продукти са за сметка на клиента (Ще ги платим ние, при наша грешка). Връщането може да бъде до офиса куриер, откъдето е направена доставката или директно в магазина ни в София.